ПРОДАЖБА НА СРЕДСТВА ЗА ЧИСТЕЊЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЈА

Ланд-Сервис дооел е ексклузивен застапник и дистрибутер на средстава со двојна формула за чистење и дезинфекција од препознатливиот француски бренд ANIOS laboratoires, кој има посветено повеке од 1 век во борба со микроби .  

logoanios      

Laboratoires ANIOS, поборник за еден нов, побезбеден свет, ја има оправдано довербата за производите коишто ги нуди во над 80 земји, наш партнер кој на вистински начин ке ни обезбеди беспрекорна хигиена. Со производите со висок квалитет наменети за чистење и дезинфекција на секаков вид зидни и подни површини, електронски уреди и медицински инструментиги, ги исполни очекувањата на пазарот нудејки единствени, иновативни решенија.

Laboratoires ANIOS има голем асортиман на производи за чистење и дезинфекција специјализирани (примена во медицината, индустријата и сл.) и за комерцијална употреба.

На WEB страната ке бидат поставени само производите за комерцијална употреба. Доколку имате интерес за производи кои што се специјализирани за примена во некоја одредена дејност контактирајте ја администрацијата на дооел Ланд Сервис.

Застапници за
средства за чистење
и дезинфекција Anios

landservice gif
Каталог
Производствен програм Anios