ПРОДАЖБА НА МАШИНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ

 

logotennant      

Ланд - Сервис дооел е ексклузивен застапник и сервисер за машините од водечкиот светски производител и иноватор  Tennanт на територијата на Р. Македонија и Косово.
Компанијата TENNANT наш партнер кој ни овозможува да создадеме еколошки и побезбеден свет како и  надмокни решенија во чистењето кои ја зголемуваат продуктивноста,подобруваат здравјето а притоа  се  безбедни за користење.
Иновативната технологија на Tennant машините за перење и чистење овозможува сигурни , долготрајни машини за чистење со ниска цена на одржување. Во прилог на намалување на трошоците на трудот, Tennant технологијата ја подобрува  безбедноста на корисниците и го намалува времето за чистење без да го загрози квалитетот на работата.
Нуди комплетна линија на опрема за чистење и одржување на внатрешни и надворешни подови од сите видови:
•    Машини за метење , перење и сушење
•    Машини за перење и сушење
•    Машини за перење на теписи
•    Машини за перење и полирање
•    Машини за метење (метларки)
•    Правосмукалки
 Tennant
се рангира во кругот на светскиот врв, што е потврдено од страна на бројни меѓународни награди за иновации и еколошки технологии.
Мегу нив ја издвојуваме Tennant  EcH20 технологијата, која има предност во чистењето бидејки овозможува ефикасно чистење и миење на подови без употреба на хемикалии -средства за чистење, само со обична вода.

   Застапници за
машини за чистење
Tennant
 
  landservice gif  
  Каталог
Производствен програм Tennant