КОНТАКТ

Ланд Сервис

Контакт

Мишко Михајловски 14а 1000, Скопје, Македонија

+389 2 255 01 57

+389 2 255 41 51

+389 78 338-326

Контакт форма

Испратете е-порака. Сите полиња со ѕвездичка (*) се задолжителни.

Контакт информации

Генерален менаџер
Нектариос Николаидис
емаил:  nektariosnikolaidis@icloud.com
тел. (02)  255 01 57 локал 31

 

Заменик директор
емаил: zam.direktor@landservis.com.mk
тел. (02)  255 01 57 локал 31

 

Односи со јавноста
Анета Милошева Николаиду
емаил :  a.nikolaidu@landservis.com.mk
моб.тел. 078 33 90 33

 

Инфо центар
Александар Лазовски
емаил:  info@landservis.com.mk
моб.тел. 078 33 83 26

             

 Финансии
Оливера Николова
емаил:   smetkovodstvo@landservis.com.mk

 

Комерција
Елена Зафирова
моб.тел: 078 33 83 21
емаил:  e.zafirova@landservis.com.mk

  

Технички раководител
Александар Маневски
емаил:  teh-rakо@landservis.com.mk
моб.тел: 078 33 83 24

   Продажба
Зоран Зафиров
емаил: z.zafirov@landservis.com.mk
моб.тел: 078 33 83 23