ЧИСТЕЊЕ НА ПОВИК СО МОБИЛНИ ЕКИПИ

фирма за чистење, фирми за чистење, firma za cistenje, firmi za cistenje, firma za cistenje skopje, firmi za cistenje skopje, firma za cistenje makedonija, firmi za cistenje makedonija, фирми за чистење македонија, фирма за чистење македонија

Што вклучува услугата

Чистење на повик со мобилни екипи: машинско перење на меки и тврди подови, пребришување на целиот ентериер, машинско перење на теписи и седечки гарнитури на лице место, чистење на фасади, чистење на недостапни стакла и рекламни паноа, перење на сите видови канцелариски завеси и др.

Дооел Ланд - Сервис има обучена работна мобилна екипа која е достапна 24/7 и е специјализирабна за работа на тешко достапни површини, како и за управување со целокупната гама на машини со кои располога дооел Ланд - Сервис и правилна употреба на средствата за чистење според нивната намена и упатство за дозирање.

Land Servis Skopje, Land Servis Makedonija, Land Servis Macedonia, Cistenje Skopje, Cistenje Makedonija, Чистење Скопје, Чистење Македонија, Ланд Сервис Скопје, Ланд Сервис Македонија