ДЕЗИНФЕКЦИЈА

 

Што вклучува услугата

 

Нашата ЦЕЛ: Да Ви обезбедиме сеопфатни решенија за ЦЕЛОСНА ХИГИЕНА ВО ВАШИОТ ДОМ ИЛИ РАБОТНА СРЕДИНА.

Во БОРБА ПРОТИВ НЕВИДЛИВИОТ, дооел Ланд - Сервис врши дезинфекција во вашето опкружување, со дезинфекциски средства од познатиот француски бренд ANIOS labaratoires , компанија која има посветено повеќе од еден век во борбата против микроби.

Чистење Македонија, Македонија чистење, Cistenje Skopje,Cistenje Makedonija, Cistenje, Cleaning Macedonia