ЗАШТИТА НА ТВРДИ ПОДОВИ (МЕРМЕР, ГРАНИТ, КЕРАМИКА И ДР.)

фирма за чистење, фирми за чистење, firma za cistenje, firmi za cistenje, firma za cistenje skopje, firmi za cistenje skopje, firma za cistenje makedonija, firmi za cistenje makedonija, фирми за чистење македонија, фирма за чистење македонија

Што вклучува услугата

 

Заштита на секаков вид тврди подови со нанесување на заштитна емулзија, претходно добро исчистени и во завршна фаза полирање, со што се зголемува сјајноста на подот и неговиот век на траење, се олеснува тековното чистење и се намалува лизгавоста.