ТЕКОВНО ЧИСТЕЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ НА ХИГИЕНА

Што вклучува услугата :

Тековно одржување на хигиена во објекти опфака: секојдневно чистење на секаков вид на подна површина со или без машини (во зависност од потребата),бришење на прашина на целиот ентериер во  објектот,празнење на корпите за одпадок,чистење на прозори и врати,чистење на тоалети,одстранување на пајажина, чистење на скали, ескалатори и паркинг простор (доколку ги има),чистење на светилки.Врз основа на барање и потреба на клиентот вршиме достава и ставање во употреба на сапун (течен или тврд),тоалетна хартија брисачи за раце,кујнска хартија, парфем апарати и сл.

 

Чистење Македонија, Македонија чистење, Cistenje Skopje,Cistenje MAkedonija, Cistenje, Cleaning Macedonia