РЕФЕРЕНЦИ

Гаранцијата за високиот квалитет на Ланд - Сервис се рефлектира врз задоволството на големиот број на наши клиенти, вклучувајќи ги и:

Управа за јавни приходи
Служби за општи и заеднички работи
ПЗУ Жан Митрев
Министерство за внатрешни работи на РМ
Министерство за одбрана - Сектор за логистика
ЈП за државни патишта
Фонд за здравствено осигурување на РМ
Макпетрол АД Скопје
Хонда Центар
МИ - ДА Моторс
Т.Ц. Веро Центар - Скопје
Стопанска Банка АД Скопје
Алфа Банка АД Скопје
Њу Јоркер
ОИЛКО КДА
 


ДЕЛЛ Компјутери
ТЕЛМА
Хотел ИМПЕКСЕЛ 2
Катна гаража МЛИН - БАЛКАН
АЛСАТ Телевизија
24 Вести Телевизија
КАНАЛ 77 Радио мрежа
ЈЗУ Панче Караѓозов - Штип
СТОП ЕНД ГОУ Сервиси
ЕЛЕМ- Електрани на РМ
Казина Д Слотс
ПерпетууМобиле
Карфур
Хипермаркет
Сектрон

logoa ref1

Land Servis Skopje, Land Servis Makedonija, Land Servis Macedonia, Cistenje Skopje, Cistenje Makedonija, Чистење Скопје, Чистење Македонија, Ланд Сервис Скопје, Ланд Сервис Македонија