КВАРТАЛНО ГЕНЕРАЛНО ЧИСТЕЊЕ

фирма за чистење, фирми за чистење, firma za cistenje, firmi za cistenje, firma za cistenje skopje, firmi za cistenje skopje, firma za cistenje makedonija, firmi za cistenje makedonija, фирми за чистење македонија, фирма за чистење македонија 

Што вклучува услугата Land Servis Skopje, Land Servis Makedonija, Land Servis Macedonia, Cistenje Skopje, Cistenje Makedonija, Чистење Скопје, Чистење Македонија, Ланд Сервис Скопје, Ланд Сервис Македонија

Кварталното генерално чистење вклучува: генерално чистење на сите подни, зидни и стаклени површини периодично (на секои 3 месеци), со цел чистење на недостапни површини во тековното одржување на хигиена, како и негово олеснување и одстранување на тврдокорни нечистотии. Се врши во објекти без и со ентериер, со современи машини и опрема, стручно обучен работен кадар како и алат и средства за чистење специјализирани во нивната намена за различни видови на површини.